(ВІДЕО) На Донеччині ліквідовано підпільну мережу збуту контрафактних цигарок

НАЗАД
21 травня 2021 15:20

Правоохоронці вилучили контрафактні тютюнові вироби на 800 тисяч гривень.

Досудовим розслідуванням, на основі матеріалів зібраних військовослужбовцями Головного оперативно-розшукового підрозділу Донецького прикордонного загону, встановлено, що група осіб організувала зберігання та збут контрафактних тютюнових виробів відомих брендів з імовірно підробленими марками акцизного податку. Реалізація контрафакту відбувалась як у Маріуполі, так і по всій території регіону.

Так, сьогодні вночі у Маріуполі прикордонники спільно зі співробітниками Служби безпеки України та Державної фіскальної служби, під процесуальним керівництвом Лівобережної окружної прокуратури м. Маріуполь, провели санкціоновані обшуки місць накопичення та реалізації контрафактної продукції.

Загалом правоохоронці вилучили понад 12 тисяч пачок тютюнових виробів, більш як 7 кг тютюну для кальяну, а також 120 пачок нікотинових подушок. При цьому частина товару не мала марок акцизного податку. Загальна вартість вилученого товару – близько 800 тисяч гривень. Наразі походження контрафактних тютюнових виробів встановлюється.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси